graciak.hu

Szeretetreméltóság, báj, jóság – mi Nők, ilyenek vagyunk, a Gráciák minket Nőket jelent!

Rose és Derek – Ennyit megígérhetek Neked!

Szerző: | 2020. május 10.

Rose hátrálni kezdett. Derek nem értette mi történik. Hosszú hetek óta tartó sóvárgás után végre megadatott egy pillanat kettesben nekik. Minden idegszála pattanásig feszült, szíve úgy kalapált, hogy majd kiugrott a helyéről. Összeszedte bátorságát és megcsókolta végre Rose-t: gyengéden, mégis forrón és hosszan.

Érezte, ahogy Rose szinte eggyé válik vele, érezte, hogy Rose szíve is szélsebesen ver, ereiben éppúgy felforr a vér. Biztos volt benne, hogy érzelmei viszonzásra találtak, hogy nem képzelődik és Rose ugyanúgy vágyik rá, ahogy ő Rose-ra. Ám egyszer csak Rose arca elkomorult és tekintete mérhetetlen félelmet tükrözött. 

– Rose! Mi a baj? Mi rémisztett így meg? 
– … hogy ez az egész  egyszer véget ér. 
– Még el sem kezdődött, hogy érne véget? 
– Mindig minden véget ér. 
– Inkább akkor bele sem vágsz? 
– Igen. 
– Dehát ez badarság! 
– Nem élném túl! 
– Mindent túl lehet élni! 
– Nem hiszem. 
– Dehát itt vagy, nem?! 
– Itt. De megtörtem. Láthatod! 
– És akkor inkább így éled le az életed? 
– Igen. 
– De most boldogtalan vagy! 
– Tudom. 
– Nem mondhatsz le az életről! Nem mondhatsz le a boldogságról! Tudom, hogy ugyanazt érzed, amit én!
– Hagyj kérlek! Már döntöttem! 
– De én ígérem neked, hogy … 
– Ne! Ne folytasd! Felesleges! Mit ígérsz? Hogy örökké szeretni fogsz? Hogy veled majd minden más lesz? Hogy ez örökké tartani fog? 
– Nem! Én azt ígérem, hogy szeretlek, amíg tudlak, hogy őszinte leszek hozzád, még ha az fáj is, de nem csaplak be és játszom el, hogy minden rendben van. Nem választom a könnyebb utat és kegyes hazugságokat, mert mindig tisztelni foglak! 

Rose alig hitt a fülének. Nem ilyen válaszra számított. Megszokta már, hogy mindig hazug ígéreteket kap. Furcsán méregette Derek arcát, hogy felfedezze a hazugság árulkodó jeleit, de mindhibába kereste-kutatta, nem találta. Derek nyíltan és őszintén nézett vissza rá, szemében vágyakozást és reményt látott. Derek elkezdett közelíteni felé és egy hajszállal az orra előtt állt meg. Megfogta a kezét és a szívéhez tette. Érezte minden egyes dobbanását. Érezte, hogy Derek minden porcikája ugyanúgy remeg, mint az övé. Derek mélyen a szemébe nézett és fojtott hangon sutogtatta a nevét.

– Rose… ennyit tudok ígérni neked! Döntsd el, hogy akarod vagy sem. 
– Ennyit én is megígérhetek neked! – válaszolta Rose boldogan és gyengéden megcsókolta Dereket.

Kiemelt kép: Pixabay

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel!

Pin It on Pinterest