graciak.hu

Szeretetreméltóság, báj, jóság – mi Nők, ilyenek vagyunk, a Gráciák minket Nőket jelent!

A gondolatok ereje

Szerző: | 2021. január 17.

A gondolatoknak hatalmas ereje van. Nem valami szupermisztikus dolgot értek alatta, hiszen nem arról van szó, hogy elég arra gondolni, hogy megnyerem a lottó ötöst, mert ehhez azért csak-csak fel kell adni egy szelvényt is.Arra gondolok, hogy a tettekre a gondolatok sarkallnak, ezért picit sem mindegy, hogy mi megy végig a fejedben. 

Ha valami nem úgy sül el, ahogy terveztük, hajlamosak vagyunk hosszú időn keresztül nyomasztani magunkat azzal, hogy nekünk semmi sem sikerül. Addig fetrengünk ebben az ingoványban, míg a végén tényleg elhisszük, hogy mindenre alkalmatlanok vagyunk. Azon rágódunk, hogy mi lett volna ha jobb időben vagyunk jobb helyen. 

Ha állandóan csak azon rágódunk, hogy mi lett volna ha, akkor az előbb-utóbb felemészt. Ha azon agyalunk, hogy mi, miért nem sikerült, akkor soha semmi sem fog. Ha mindig a negatív dolgokat gondoljuk tovább, miszerint “minden rossz csak engem ér el”, akkor már a jót is nehezen vesszük észre. A negatív gondolatok megmérgezik a mindennapjainkat és megkeseredünk.

Gondoljunk inkább arra, mit tehettünk volna másképp és legközelebb tegyük is másképp! Gondoljunk arra, hogy mit lehetett volna jobban, gyorsabban, egyszerűbben tenni és legközelebb ez alapján cselekedjünk!A pozitív gondolatok segítenek az addig láthatatlan szépséget és apró csodákat és a lehetőségeket is felfedezni a világban és mindenben ami körbevesz!

És itt jön a lényeg! Gondolj magadra legyőzhetetlen szuperhősként és minden csatádat megnyered! Gondolj arra, mi az, amit már elértél és lásd, hogy többet és még többet is elérhetsz!

#agondolatokereje #lásdacsodát #lásdmagadbanacsodát #ezateszupererőd

Kiemelt kép: Unsplash

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Pin It on Pinterest